torsdag 9 mars 2017

Postpaket!

Det börjar bli dags att välkomna våren, och det tycker Bokfabriken att vi ska göra ihop med Torkil Damhaug och hans nya psykologiska spänningsroman Se mig, Medusa.
Det är alltid roligt att få sig en liten överraskning på posten, speciellt när det gäller böcker! Tack så hemskt mycket för detta, Bokfabriken!

Livet tar en annan vändning

Godmorgon på er, eller snarare god förmiddag!
Jag har fått jobb! Ja eller i alla fall timanställd inom hemtjänsten, vilket alltid är något anser jag. Jag som hade en mardröm om att gå hemma och skrota hur länge som helst utan att ha något vettigt att göra om dagarna. Men på mindre än en vecka fick jag börja gå bredvid och kommer ni jobba så gott jag kan.
Blir något helt nytt för mig, då jag aldrig jobbar inom vården tidigare, och så kommer jag även att få vänja mig vid de olika arbetspassen. Men det kommer gå jättebra, och jag är så glad över att livet tar en vändning, åt ett håll man aldrig trodde man skulle gå. Ska bli spännande, eller det är, att prova på något man aldrig gjort tidigare!

Så de där långläsardagarna varade inte länge - men vad gör väl det, jag kommer att ha tid för mina böcker ändå :)



torsdag 2 mars 2017

Read-a-lot i mars

Hej på er!
Då jag i förra inlägget skrev att jag dessvärre kommer att gå hemma nu om dagarna så kommer jag att ägna mig lite mer åt läsningen, vilket kanske blir rätt naturligt! Jag kommer därför att försöka läsa så mycket jag har ork till och dokumentera hur mycket jag läser per dag - en liten Read-a-lot-utmaning för mig själv kan man säga! Nu har jag ju chansen liksom och verkligen plöja böcker!
Under gårdagen lyckades jag läsa 61 sidor - och hittills idag är jag uppe i 54 - så totalt 115 sidor hittills i mars månad.
Får se vilka böcker som jag kommer gå igenom, då det är många nykomlingar som tittar på mig ifrån bokhyllan ;)

onsdag 1 mars 2017

Ny vecka - inga nya möjligheter

Ny vecka och nya möjligheter! Ja, det brukar ju låta så. Men dessvärre inte i detta fallet. Fick i måndags reda på att de skulle dra ner på personal på mitt jobb, pga arbetsbrist, och då jag var sist in på försäljningssidan så var det också jag som fick städa undan det jag hade på mitt skrivbord och gå hem… Känns mycket tungt då jag har trivts jättebra, och då jag bara varit där i 10 månader så har jag endast en månad på mig att söka nytt arbete. Men jag försöker tänka positivt (så gott det går iaf) och det är att då jag blev arbetsbefriad, på grund av att vi hade för lite att göra, så har jag nu ofantligt mycket mer tid att lägga på mina böcker om dagarna. Ja, när jag inte lägger all min kraft för att söka nytt jobb då vill säga! Så, förhoppningsvis kommer ni få se allt mer ifrån mig här på bloggen och även på min instagram. 
Tänk om man kunde livnära sig på att läsa böcker…! Om det går, skicka mig gärna en länk - så söker jag jobbet på stört!